Let op: op dit moment hebben wij een lange levertijd i.v.m. herinrichting van ons magazijn. Van 15-01 t/m 23-01 worden géén bestellingen verstuurd. Shop daarom nu met 15% korting op de gehele collectie (uitsluitend op Gusta.nl en Katoenhuys.nl)!

Winterdream
home-walra-kpm-ecommerce-winterdream

Gusta, Walra & Byrklund zakelijk inkopen?

Heb je interesse in onze producten? Leuk! Ben je daarnaast in het bezit van een KVK / BTW nummer en wil je ons assortiment gaan inkopen? Vul dan onderstaand formulier in. Na ontvangst van je aanvraag ontvang je snel een reactie van ons.

Gusta-logo

Dat is waar we voor staan! Een lifestyle waarbij ieder moment wordtaangegrepen om er iets moois van te maken. Gusta is een jong, stoer en warmbloedig (Me Gusta ; Spaans) Nederlands merk met invloeden van Scandinavië tot aan de Mediterrane. Bij deze mix aan invloeden voelen wij ons het beste thuis.

Daarnaast vormt het de gedachte waarmee we Gusta producten ontwikkelen
“It’s part of our DNA to celebrate every day”.


Celebrate the day!

Walra_logo-70-grijs

Sinds 1873 is Walra hét merk voor bed- en badtextiel van hoogwaardige kwaliteit. De collectie is uitgebreid met sierkussens en plaids, een collectie 4-seizoenendekbedden en hoofdkussens, een complete lijn tafel- en keukenlinnen én een stijlvol basis servies.

Het persoonlijke, warme en nostalgische merk Walra is geheel vertaald naar de wensen en trends van deze tijd. Het merk maakt luxe bereikbaar. Door de dessins in natuurlijke tinten en de mooie kwaliteit is de collectie een perfecte aanvulling op ieder interieur. Walra is dé formule voor het creëren van een warm, levendig thuis.

 

byrklund_logo_tagline-600px

Jouw basics for living, dat is waar Byrklund voor staat. Toegankelijk en kwalitatief bed- en badtextiel dat je iedere dag opnieuw laat genieten van je verdiende comfort. De homebasics voor een uitzonderlijk toegankelijke prijs. De unieke uitstraling van onze basics dragen bij aan een aangename sfeer in huis en vormen het verlengde van jouw persoonlijkheid. Byrklund biedt steeds een trendy en eigenzinnig assortiment.

Het dagelijkse comfort waar iedereen naar op zoek is, met een voordelige prijs - Dé basics for living. Iedere dag opnieuw.

you-cant-buy